Spring til indhold

Information

Om by CS

Cathrine

Velkommen til by CS

Webshoppen by CS sælger et stort udvalg af smykker, herunder øreringe, armbånd og halskæder. Udover smykker sælges også festlige glimmertoppe og to-delte toppe, hvor sidstnævnte består af en bolero og en tubetop.
Det unikke ved by CS er, at smykkerne og toppene er produceret af mig, hvilket også gør det muligt for dig at designe dit eget smykke og/eller komme med forespørgsler til smykkerne eller toppene.

Ejeren og stifteren af by CS er Cathrine Skjøtt. Jeg er 24 år og studerer på 6. semester på Økonomi på Københavns Universitet. Ved siden af studiet driver jeg forretningen by CS.
Denne webshop er lanceret med henblik på at gøre det lettere for dig at se udvalget samt at købe mine designs.

Hvis I vil følge med i, hvad by CS laver, så følg mig gerne på Instagram.

Kontakt

Cathrine Skjøtt
Helsinkigade 27
2150 Nordhavn
CVR nr. 42094684
E-mail: cathrine@bycs.dk

Om smykkerne

Smykkerne er håndlavede af mig, og jeg forsøger hele tiden at opdatere webshoppen med nye og unikke designs.

Alle smykkerne er lavet af 925 sterlingsølv, og de forgyldte smykker er belagt med 18 karat guld uden på sterlingsølvet.

Sterlingsølv er en legering af sølv med 92,5 % rent sølv, og er det mest anvendte til smykker. 

Kvaliteten af smykkerne gør, at de kan holde i flere år, hvis du passer rigtigt på dem.

Bemærk at enkelte øreringe kan have smykkedele som er af forgyldt/forsølvet messing, som gør, at gulv-/sølvfarven ikke holder ligeså længe, som hvis det var af sterlingsølv. Dette vil altid stå i beskrivelsen, så du er informeret, inden du køber smykket.

Mine produkter er lavet af metaller der ikke giver allergi.

Priserne for øreringe er for et par, medmindre andet er skrevet.

Pleje af smykkerne

For at smykkerne holder længst muligt, bliver man nødt til at passe godt på dem. Nogle få vaner i hverdagen kan skåne dine smykker en hel del.

Det anbefales, at

  • Tage sine smykker af, når man bader eller dyrker motion.
  • Smykker undgår kontakt med skønhedsprodukter, såsom cremer, parfume, makeup osv.
  • Smykker i sterlingsølv lægges i en lufttæt pose, når du ikke bærer dem, for at undgå oxidering.
  • Rense sine smykker regelmæssigt.

Disse råd er især vigtige, hvis du vælger forgyldte smykker, hvis du ønsker, at forgyldningen skal holde i flere år. 

Størrelsesguide

Toppene syes i størrelserne S-M og M-L. Stoffet er strækbart, hvorfor størrelserne repræsenterer to størrelser. Hvis du ønsker vejledning i forhold til størrelsen, kan du kontakte mig via Instagram eller på mail.

Levering

LEVERINGSTID
Alle produkter er håndlavede og produktionstiden varierer fra produkt til produkt, som oftest forventes at tage 2-3 dage, hvis jeg har varen eller smykkedelene på lager. Hvis ikke, kan produktionstiden tage op til 7 dage og derefter tager leveringen 1-4 dage. For visse typer produkter vil jeg kontakte dig på e-mail for at vi kan aftale præcist hvordan dit design skal være, eller hvis der er stor variation i perlernes udseende etc.

PAKKELEVERANDØRER
Alle ordrer sendes med DAO til levering på din hjemmeadresse. DAO sender SMS/e-mail statusbeskeder. Leveringstiden er 1-4 dage. Vi leverer kun til adresser i Danmark.

FRAGTPRISER
Fragtprisen er 47 kr. Fragten betales af køber og tillægges den samlede pris. Fri fragt ved køb over 500 kr. Se fragtpriser.

AFHENTNING
Afhentning på vores adresse er muligt efter aftale, også weekender og aften.

Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv moms. Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl.

FORTRYDELSESRET
Kontakt os via e-mail. Så aftaler vi nærmere omkring returnering og refundering. Som udgangspunkt betaler vi ikke for porto ved returnering.

RETURRET
Du har 14 dages returret og vi refunderer varerne. Kontakt os via vores e-mail. Angiv dit ordrenummer og hvilke varer du ønsker at returnere.

BETALING
Betaling for varerne sker elektronisk ved bestilling. Beløbet trækkes først når varerne afsendes. Betalingen foregår sikkert via Quickpay og vi opbevarer ingen oplysninger om kreditkort eller andre følsomme personoplysninger. Du kan betale med MobilePay, VISA/Dankort eller Mastercard.

SIKKER HANDEL
Denne webshop er udviklet i WordPress og WooCommerce, som er den mest anvendte platform i verden til henholdsvis websites og e-handel. Betalingsdelen er baseret på en løsning fra danske Quickpay som sikrer, at betalingen lever op til gældende sikkerhedsstandarder.

Se også Privatlivspolitik

Kundetilfredshed

Jeg sætter en ære i at levere godt håndværk og god service. Jeg håber, du har lyst til at skrive en anmeldelse på Trustpilot.

Trustpilot